Jom Belajar di Aplikasi OSEM

 

Mungkin pelajar belum menggunakan aplikasi ini di telefon pintar anda. Aplikasi ini bukan sahaja dapat membaca nota-menarik, menjawab kuiz daripada pelbagai mata pelajaran, pelajar juga dapat menyertai battle dan berpeluang mendapat menarik. Battle ini apabila pelajar ingin berlawan menjawab kuiz dengan pelajar lain yang sedang online bersama. 

Aplikasi ini memberikan akses PERCUMA untuk 3 kuiz/nota setiap hari. Untuk mengakses selebihnya perlu membeli akses PREMIUM di aplikasi tersebut.

Berlawan kuiz di BATTLE Aplikasi ini memuatkan semua mata pelajaran bagi sekolah rendah dan menengah dan mengikut silibus yang terkini. Soalan yang diuji berdasarkan buku teks yang terkini yang disediakan oleh guru-guru sekolah yang berpengalaman. 

Pelajar ingin mendapat maklumat lebih lanjut berkenaan aplikasi ini boleh terus KLIK DI SINI. 

Untuk terus memuat turun Aplikasi Osem boleh terus KLIK DI SINI.

Guru yang ingin menyumbang soalan di aplikasi OSEM sangat digalakkan dan boleh terus kongsikan dengan pelajar untuk mengulangkaji. Pihak OSEM akan memberikan royalti kepada guru yang membantu menyumbangkan soalan dan soalan di OSEM. Maklumat lanjut boleh klik disini. Guru yang terus mendaftar boleh klik DAFTAR GURU OSEM.

Semoga bermanfaat untuk pelajar dan guru.
Catatan Popular